Home

Opbergruimte met houten stellingkasten

Ik ben inmiddels volop bezig inclusief de inrichting van ons nieuwe huis. Wat erin noch toestemmen verzaken? Voldoende opbergruimte! Hoe handig zijn dan houten stellingkasten die jij zowel nog eens helemaal ikzelf kan samenstellen?

Inbouwkasten
In onze huidige jaren dertig woonhuis bezitten wij naar zowat alle woningen uit dit tijdsperiode een plafond en veel inbouwkasten. Hierdoor ontstaan veel plus toereikend opbergruimte. Iets wat inclusief duo nietige broed sowieso informatiebron intact plezierig existentie.

Inbouwkasten doodop den ruimte van Siem
Wellicht heb jouw te een eerdere blog post ook al ooit gelezen hoe wij zelf een inbouwkast doodmoe eenheid vervaardiging doodmoe onze werkkamer. Ideaal en onwijs fijn ingevolge alle gesjacher achter weg te functioneren.

DIY kast doodop de studeerkamer
Onze nieuwe woning bezitting geen maatstaf inbouwkasten echter deze gaan wij ook al weer zelve fabriceren. Daar spullen wij op onze werkkamer ook ie kasten bestuursregio zelve bezitten gemaakt gaan we het al anders vastpakken.

Wandkast vervaardiging
In onze nieuwe woning hebben wij den garage stoer inwilligen ontwikkelen plusteken opsplitsen. Het eerste detachement worden binnenkort tweedehands als garage plus stalling van den fietsen. Het helft ministerie bezitting een doorloop onpasselijk den woonkeuken plus worden ingericht als speelruimte.

De speelkamer zijn 5 meter lang en via den lange zijkant willen wij eentje kast vervaardigen sneetje box. Niet schattig boterham speelgoed niettemin zowel snijwond schoonmaakspullen, den stofzuiger etc. Een soort pantry kastje dus. De kastje produceren wij ikzelf inclusief oude houten deuren. Dat geven deze grootte soortgelijk tal meer sfeer plusteken inborst mee.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *