Tech

Neon reclame laten maken

Neon is een trendy manier om bedrijven op te vallen en hun aanwezigheid te benadrukken. Als je neonreclame wilt laten maken, dan is het belangrijk dat je de juiste specialist hiervoor kiest. In dit artikel leer je hoe je een goede neonmaker vindt en wat voor stappen je moet nemen om jouw neonreclame tot stand te brengen.

Wat is neon reclame?

Neon reclame wordt gemaakt van een speciale soort glas dat licht doorlaat. Dit glas wordt in een vacuĆ¼m geplaatst en vervolgens gevuld met een gas of een mengsel van gassen. Neonreclame is erg opvallend en heeft daarom al snel de aandacht van mensen.

De verschillende soorten neonreclame

Neon reclame komt in vele verschillende soorten en maten. Het kan een eenvoudige, statische neonreclame zijn of een complexe, bewegende neonreclame met veel licht en geluid. Neon reclame wordt gemaakt van glasbuisjes die gevuld zijn met gas en geleidend materiaal. Wanneer er stroom door het buisje stroomt, ioniseert het gas en begint het te gloeien. Dit maakt neonreclame heel erg opvallend en is daarom uitermate geschikt voor outdoor reclame. Neonreclame is over het algemeen duurder dan andere soorten reclame, maar het blijft wel langer goed zichtbaar, ook wanneer er weinig licht is.

Voordelen en nadelen van een neonreclame

Neon reclame is een uitstekende manier om je bedrijf te promoten. Het is echter niet zonder risico’s en het is belangrijk om de voor- en nadelen van neonreclame te overwegen voordat je ermee aan de slag gaat.

Voordelen:

* Neonreclame kan ‘s nachts heel goed gezien worden, waardoor je bedrijf ook in het donker opvalt.
* Neonreclame is een unieke manier van adverteren die je bedrijf onderscheidt van de massa.
* Neonreclame kan relatief goedkoop gemaakt worden als je het zelf doet of iemand anders inschakelt die ervaring heeft met het maken ervan.

Nadelen:

* Neonreclame kan erg verblindend zijn, vooral wanneer ze direct in het zicht staan. Dit kan leiden tot ongelukken of botsingen.
* Neonreclame moet regelmatig onderhouden worden om te voorkomen dat ze uitvallen of kapot gaan.
* Neonreclame is niet erg milieuvriendelijk omdat de lampen veel energie verbruiken om te werken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *